Marketing for Heroes – Freelance, Interim en Agency

Disruptive Rekrutering in Online Marketing in België

Een van onze klanten is een HR bedrijf dat online marketing experts rekruteert in België. Wie zijn die experts, wie zijn die zogenaamde Disruptive marketeers?

Disruptive Marketing in 2015

Het modewoord bij marketeers is Disruptive marketing. Je kan amper lijsten met marketingtrends in 2015 terugvinden zonder de term disruptive. Keynote speakers tijdens de beurs Digital First hebben dit nieuwe angstaanjagende begrip besproken. Wat wordt er dan ook bedoeld met Disruptive marketing?

Door creativiteit in online marketing toe te laten worden gehele business models door elkaar geschud en vaak van traditionele sectoren waarin verandering nauwelijks mogelijk werd geacht enkele jaren geleden. Denk maar bijvoorbeeld aan de dominantie van Facebook – wie had dit enkele jaren geleden verwacht? Ook de steeds sterker wordende positie van Über, PayPal, Sonos, AirBnB en nog vele andere technologische ontwikkelingen doen de taxiwereld, de betaalwereld, de geluidswereld en de hotelwereld op hun grondvesten daveren.

Wie zijn de personen die zoiets als Disruptive Marketing kunnen ontketenen? Nog belangrijker: hoe vind je zulke profielen?

Vind Disruptive marketeers voor jouw bedrijf

De meeste gevestigde bedrijven zijn er zich van bewust geworden dat stilstand leidt tot ondergang van hun business. Daarom zijn ze in belangrijke mate op zoek naar die online experts die hen kunnen helpen doorheen deze woelige tijden.

Banken, verzekeringskantoren en bedrijven uit de retail sector zijn allemaal op zoek naar die online marketing profielen die het verschil kunnen maken.

De zoektocht naar experten in Online marketing Strategie, UX & UI design, google analytics, google adwords, Facebook marketing gaat niet altijd over rozen. Vertrouw daarom op de expertise van een bureau die hierin gespecialiseerd is.

Ben jij een Disruptive marketeer?

Omgekeerd is ook waar. Het is een moeilijke zoektocht om die ideale job te vinden om je disruptive skills te ontplooien.

Contacteer daarom een HR bureau dat gespecialiseerd is in online marketing en niet in een bepaalde sector, want die spreken je taal niet.

Marketing voor HR bedrijven in rekrutering

Wat moeten Headhunters, HR diensten en job boards doen in 2015 om met succes de wilde wateren te trotseren? Meer en meer beroep van deze HR bedrijven zoeken ondersteuning bij de echte experts die weten hoe ze hun online inspanningen moeten organiseren.

Er bestaat een arsenaal aan marketing tools die bedrijven in rekrutering kunnen helpen om beter gevonden te worden en om geschikte kandidaten en interessante employers aan te trekken.

Marketing for Heroes helpt je graag voort met je SEO, google adwords, remarketing, Facebook marketing en retargeting en email marketing.

Waag je de sprong? Bel of email ons en we bespreken wat mogelijk is.